Clubul Minaur, reprezentare bună la loturile naționale

După jocurile din această săptămână din Liga Florilor și din Liga Zimbrilor, competițiile naționale de handbal vor lua o pauză, asta pentru acțiunile loturilor reprezentative. Nu mai puțin de nouă reprezentanți va avea CS Minaur Baia Mare la loturi.

Federația Română de Handbal organizează, la Cluj, un cantonament de pregătire pentru lotul masculin al României, în perioada 21-27 octombrie, acțiune la care au fost convocați și doi sportivi de la CS Minaur – interul stânga Tudor Botea și centrul Călin Căbuț. De la Minaur e convocat la naționala țării sale, tot la un stagiu de pregătire, și cehul Tomas Cip.

Și lotul de senioare al României are un stagiu de pregătire centralizată, tot la Cluj, în perioada 20-23 octombrie, stagiu la care au fost convocate două jucătoare de la CS Minaur Baia Mare: extrema dreaptă Sonia Seraficeanu și interul dreapta Anca Polocoșer. De asemenea, la lotul național va merge și antrenorul principal al echipei CS Minaur, Costică Buceschi, el fiind secundul lui Tomas Ryde.

La Cluj face o pregătire comună și lotul național feminin de tineret al României, în perioada 21-25 octombrie. Selecționerul Dragoș Dobrescu a convocat pentru această acțiune și două sportive de la CS Minaur, centrul Andreea Popa și extrema stângă Eva Kerekes. La băieți, la lotul național de tineret, de la CS Minaur a fost convocat centrul Mihai Dobra.

Sursa: minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.