Cipru: Roman ranit in urma exploziei produsa in Cipru

Cipru: Roman ranit in urma exploziei produsa in Cipru

Ministerul Afacerilor Externe isi exprima compasiunea pentru familiile tuturor victimelor exploziei produse ieri la baza militara Navala Zygi, in apropierea orasului Limassol din Cipru.

Potrivit unei comunicat de presa postat pe siteul Ministerului Afecerilor Externe, autoritatile cipriote au informat ca printre victimele incidentului se numara si un cetatean roman, care a fost supus unei operatii si in prezent este in afara oricarui pericol. Un reprezentant al Ambasadei Romaniei in Cipru s-a deplasat la spital pentru a acorda asistenta consulara specifica.

Tot in acelasi comunicat de presa se mai arata ca la intrarea in Baza Militara Navala Zygi a fost constituit un comandament de criza aflat in subordinea sefului Garzii Nationale Cipriote. Totodata, la MAE cipriot a fost activata celula de criza, care poate fi apelata la numarul de telefon 00357 – 22 80 1000.

Ambasada Romaniei la Nicosia se afla in contact permanent cu autoritatile cipriote. Ministerul Afacerilor Externe reaminteste faptul ca cetatenii romani pot contacta Ambasada Romaniei la Nicosia la numarul de telefon de urgenta: 00357 – 22 495 535.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.