Video|Cinci medalii pentru sportivii de la Prodance la Cupa Sătmarului

Sportivii școlii de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la concursul Cupa Sătmarului desfășurat sâmbătă, unde au urcat de cinci ori podium și au reușit clasarea în alte șapte finale.

Competiția desfășurată la Satu Mare a strâns pe ringul de dans 450 de sportivi din țară. Perechile care au reprezentat școala de dans băimăreană s-au clasat în 12 finale, din care au obținut cinci medalii: două de aur, două de argint și una de bronz.

Perechile de la Prodance 2000 se pregătesc în continuare pentru concursul ranking Cupa Floris, care va avea loc în 19 mai, în comuna Livezile, din județul Bistrița Năsăud.

  • Locul 1: Andrei Tătăran și Patricia Ghițiu (Precompetițional 3 dansuri 8-9 ani), David Soponar și Izabella Bartha (Hobby 6-9 ani).
  • Locul 2: Andrei Tătăran și Patricia Ghițiu (Precompetițional 2 dansuri 8-9 ani), Răzvan Iuhas și Teodora Bizubac (Precompetițional 3 dansuri 8-9 ani), aceștia din urmă trecând în clasă superioară – Hobby – în urma punctajului obținut la acest concurs.
  • Locul 3 a fost obținut de perechea Luca Mădăras Aluaș (Shall we Dance) și Isabel Surdu Katona (Prodance 2000) la Hobby 10-11 ani, și ei trecând de la clasa Hobby la clasa E.

În finalele competiției s-au clasat sportivii: David Indrican și Antonia Mare (locul 6 la Debutanți 8-9 ani Cha-Cha), Matteo Haidu și Ioana Iura (locul 5 la Debutanți 10-11 ani Cha-Cha), Erik Nagy și Erika Keresztesi (locul4 la Hobby 6-9 ani), Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean (locul 6 la Hobby 10-11 ani), Voicu Pereni și Dora Negrea (locul 5 la E 16-34 ani Latino), Adrian Pop și Anca Dunca (2 locuri 6 la Basic 16-34 ani Latino și Basic 16-34 ani Standard).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.