VIDEO | Cinci angajați ai Primăriei Vișeu de Jos au fost depistați pozitiv la testarea pentru coronavirus

Cinci angajati ai Primariei Viseu de Jos au fost depistati pozitiv la testarea pentru coronavirus. A fost sesizat de indata DSP Maramures si cei 5 angajati au fost izolati si carantinati.
S-a trecut imediat la testarea tuturor angajatilor si se va permite accesul in sediul institutiei doar acelor angajati care nu sunt infectati. Totodata s-a efectuat dezinfectia completa a sediului Primariei inca din seara zilei de ieri.
Activitatea Primariei va fi restransa si periodic se vor repeta testarile inclusiv pentrru angajatii care nu sunt infectati in acest moment.
Accesul in Primarie al cetatenilor se va permite doar cu respectarea tuturor masurilor de protectie(masca, dezinfectare,distantare) si doar pentru problemele foarte importante si care nu sufera amanare. In rest sediul Primariei va fi inchis.
”Ne cerem scuze pentru acest incovenient si vrem sa va asiguram de maxima noastra responsabilitate.
De asemenea revin cu rugamintea pentru toti cetatenii comunei sa incerce sa se protejeze si sa respecte toate masurile impuse de catre autoritati. Precizez ca atat in Viseu de Jos dar si in Viseu de Sus sunt o multime de cetateni infectati si doar respectand toate masurile de protectie putem ramane sanatosi”, precizează Gavrila Simon primar Comuna Viseu de Jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.