CFR Călători: 73 de trenuri anulate din cauza ninsorii şi a viscolului

CFR Călători: 73 de trenuri anulate din cauza ninsorii şi a viscolului
Un număr de 73 trenuri de călători dintr-un total de 1.947 ale programului zilnic de circulaţie au fost anulate vineri din cauza ninsorilor şi a viscolului, iar linia de cale ferată între Urziceni şi Slobozia se menţine închisă, a declarat vineri Adrian Vlaicu, consilier la CFR Călători, într-un briefing de presă.
Secţiile de pe care au fost anulate aceste trenuri sunt: Urziceni-Făurei, Urziceni-Ploieşti Sud, Făurei-Tecuci, Tecuci-Mărăşeşti, Tecuci-Bârlad-Fălciu, Olteniţa-Bucureşti-Obor, Medgidia-Tulcea, Medgidia-Negru Vodă, Călăraşi-Ciulniţa, Constanţa-Mangalia, Roşiori-Turnu Măgurele, Sibiu-Craiova, Craiova-Bucureşti Nord şi Craiova – Calafat. 
"Toate cele 148 de mijloace de intervenţie sunt în dispozitiv şi sunt gata de acţiune acolo unde este necesar", a precizat Adrian Vlaicu. 
Acesta a adăugat că pasagerii care doresc să renunţe la călătorie pot solicita restituirea contravalorii biletelor de transport, iar cei care vor să-şi continue drumul, iar trenul lor a fost anulat, pot apela la garniturile rămase în circulaţie, fără a plăti diferenţe de preţ dacă au avut bilete achiziţionate la trenuri de rang inferior. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.