Ceremonii de Ziua Națională – program și restricții în trafic

În Baia Mare se vor desfășura, în 1 decembrie de la ora 11.00, manifestări dedicate Zilei Naționale a României. Autoritățile județene și locale, împreună cu comandanții unităților militare din Garnizoana Baia Mare, veterani de război, cadre militare în rezervă și retragere vor depune coroane la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ.

Ceremonialul militar și religios va începe la ora 12.30, pe Bd. Unirii, în zona Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime”, cu întâmpinarea prefectului, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de onoare. După intonarea imnului, oficierea serviciului religios și discursurile autorităților va avea loc defilarea Detașamentului de onoare și a tehnicii militare.

Pentru buna desfășurare a ceremonialului vor fi luate măsuri pentru a evita parcarea vehiculelor pe bd. Unirii, între intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv bd. Republicii – tronson intersecția cu strada Vasile Lucaciu până la intersecția cu bd. Unirii, începând cu data de 30 noiembrie ora 20.00 și până în data de 1 decembrie, ora 14.00.

Circulația rutieră va fi restricționată pe bd. Unirii –  tronson intersecția cu bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția bd. Unirii – bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în data de 1 decembrie, între orele 8.00-14.00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.