Ceremonial militar și religios organizat la ISU Maramureș cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și a depunerii jurământului militar de către personalul nou încadrat

La sediul I.S.U. Maramureș s-a desfășurat marți, 28 februarie ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și a depunerii jurământului militar de către personalul nou încadrat.

La ceremonie au participat Rudolf Stauder, prefectul județului, Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean, Noemi Vida, city managerul municipiului Baia Mare, precum și comandanţii şi şefii unităţilor şi instituţiilor aparţinând sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională din garnizoana Baia Mare, alături de cadre active și în rezervă ale I.S.U. Maramureș și colaboratori ai instituției.

Cu această ocazie, pentru implicarea, spiritul de echipă şi profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate, au fost avansați în grad, înaintea expirării stagiului minim, 3 ofițeri și 2 subofițeri.

Cu emoție în glasuri, proaspeții militari au rostit cuvintele jurământului de credință față de patrie, în prezența familiilor și a celor dragi. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare a inspectoratului și a plutoanelor de soldați profesioniști și subofițeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.