Cercetări la Spitalul Municipal Sighetu Marmației după ce un bătrân ar fi fost bătut

Se fac cercetări la Spitalul Municipal Sighetu Marmației după ce un bătrân de 78 de ani ar fi fost bătut. O sigheteancă a postat pe un site de socializare mai multe fotografii cu bătrânul care, spune ea, ar fi fost bătut după ce a fost transportat la spital.

”Spitalul UPU din Sighetul Marmatiei…Asa tratament aplica in cazul celor care solicita salvarea de nenumarate ori… in cazul de fata acest batran are 78 de ani, iar domniile sale l- au ” tratat” 
Intr- o tara normala un om care a muncit toata viata lui, iar acum batranetea ii da batai de cap, voi cei din UPU Sighet , asa ne veti trata cand vom fi batrani??? Cel care a indraznit sa il loveasca pe Nenea Ion , iti spun ca vei plati ptr fapta ta”, a scris femeia pe un site de socializare.

 

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

”Cu privire la bătrânul din Sighetu Marmației, care ar fi fost agresat la spitalul din municipiu, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în mediul online, l-au identificat pe bărbat și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a comis fapta”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.