Cavnic: PROTEST BAIA SPRIE-BÂRSANA – Zamfir Ciceu: "Cui i-ar conveni să locuiască lângă acest drum?"

Cavnic: PROTEST BAIA SPRIE-BÂRSANA – Zamfir Ciceu: "Cui i-ar conveni să locuiască lângă acest drum?"

Zeci de semnături s-au strâns ieri în localitatea maramureşeană Cavnic, acolo unde localnicii au ajuns la limita răbdării în ceea ce priveşte starea deplorabilă a drumului judeţean Baia Sprie-Cavnic-Bârsana, pe care circulă zilnic şi pentru care scot mii de lei din buzunar pentru a-şi repara maşinile. În următoarele zile, se vor strânge semnături şi din localităţile din jurul Cavnicului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş susţine că nu a fost informat despre protestul celor din Cavnic dar este conştient că şi oamenii care locuiesc în zonă au o limită şi îşi doresc să circule pe un drum fără gropi. De când a devenit preşedinte al C.J. Maramureş, Ciceu a trimis o serie de adrese la Ministerul Dezvoltării, pentru a vedea dacă există posibilitatea prelungirii termenului de execuţie fără aplicarea unei corecţii financiare. Răspunsurile întârzie însă să apară, Consiliului Judeţean nu poate lua încă nicio măsură iar în cazul în care firma constructoare Selina va refuza să plătească penalităţile, lucrările de reabilitare la drumul judeţean care leagă Baia Sprie de Bârsana vor fi scoase la licitaţie.

"Am trimit adrese la minister pentru a vedea dacă e posibil să prelungim termenul de execuţie fără aplicarea unei corecţii financiare şi dacă este posibilă realizarea lucrărilor în condiţiile tehnice ale actualului contract. În ceea ce priveşte protestul de la Cavnic, cui i-ar conveni să locuiască lângă acest drum? Au şi oamenii o limită. Ar fi trebuit să protesteze în faţa casei lui Mircea Man. Sper ca lucrările să se termine cât mai repede, ca înainte de începutul iernii să circulăm în condiţii bune pe o bună parte din acest drum", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.