Cavnic: Atenţie, şoferi! Polei şi gheaţă pe D.J. 184

Cavnic: Atenţie, şoferi! Polei şi gheaţă pe D.J. 184

Atenţie, şoferi! Pe D.J. 184, în zona Cavnic, există suprafeţe de drum acoperite cu polei şi gheaţă. Meteorologii anunţă că temperaturile au fost apropiate de normalul termic al acestei perioade. Cerul a fost mai mult noros şi izolat au căzut ninsori slabe. Cantitatea maximă de apă înregistrată a avut valoarea de 0,4 l/mp, la Firiza şi în zona lacului de acumulare. Vântul a suflat slab, la moderat, prezentând intensificări de până la 43 km/h în zona montană înaltă, unde a viscolit zăpada. Izolat, la munte, a fost semnalată ceaţa. Stratul de zăpadă măsoară la munte până la 19 cm, la Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 4 şi 6 grade Celsius.
Carosabilul este umed pe sectorul DN18, Baia Sprie-Sighetu Marmaţiei
. Celelalte sectoare de drumuri judeţene au carosabilul curat. Angajaţii societăţii care asigură întreţinerea şi viabilitatea drumurilor judeţene pe timp de iarnă au acţionat preventiv şi au împrăştiat o tonă de material antiderapant în Pasul Gutâi. La ora actuală, cerul este acoperit pe toate sectoarele de drumuri naţionale, din zona localităţilor Sighetu Marmaţiei, Petrova, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş.

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Ieri a nins în zona pârtiilor de schi de la Cavnic.Temperaturile scăzute, de -2 grade Celsius, au favorizat formarea poleiului şi gheţii pe D.J.184, în zona montană a oraşului Cavnic şi în Pasul Roata. Angajaţii societăţii de drumuri au împrăştiat cinci tone de material antiderapant şi au intervenit pentru combaterea acestora. Carosabilul D.J.184 şi D.J.109F este umed pe anumite tronsoane iar  D.J.185 este curat. A mai nins şi la Izvoare. Conducătorii auto trebuie să conducă cu prudenţă pe drumul judeţean D.J.183B, unde s-a depus un strat de zăpadă. Angajaţii societăţii judeţene de drumuri şi poduri au acţionat cu opt utilaje şi au împrăştiat 65 tone de material antiderapant pentru a preveni şi combate poleiul format pe sectoarele de drumuri judeţene. Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă. Rămân închise pe perioada de  iarnă drumul judeţean 109F, pe relaţia Cavnic-Strâmbu Băiuţ şi tronsonul drumului judeţean 183, pe relaţia Izvoare-legătura cu DN18, în Pasul Gutâi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.