VIDEO | Casa Corpului Didactic Maramureș organizează cursuri de formare continuă online

Casa Corpului Didactic Maramureș vine în continuare în sprijinul cadrelor didactice prin organizarea cursurilor de formare continuă online.

Casa Corpului Didactic Maramureș vine în continuare în sprijinul cadrelor didactice din județ prin organizarea și derularea gratuită a programelor de formare continuă: ,,Utilizarea aplicației Google Classroom în colaborarea online” și ,,Mijloace, instrumente și metode de predare online în învățământul preșcolar”. Programele sunt avizate de către MEC, abordează proiectarea și desfășurarea activităților în format digital și au fiecare 24 de ore de formare.
Primul curs se adresează personalului didactic din învățământul gimnazial și liceal, al doilea personalului didactic din învățământul preșcolar.
Cadrele didactice interesate de ,,Utilizarea aplicației Google Classroom în colaborarea online” se pot înscrie accesând adresa bit.ly/inscrierecursonlineccdmm, coordonator curs, profesor metodist Doina Terezia Konta.
Personalul didactic din învățământul preșcolar se poate înscrie la programul ,,Mijloace, instrumente și metode de predare online în învățământul preșcolar” prin transmiterea formularului de înscriere coordonatorului de program, profesor metodist Bianca Bodea, adresă de e-mail: bodeabianca2006@yahoo.com.
Informații și detalii despre activitățile din această perioadă ale Casei Corpului Didactic Maramureș pot fi consultate și pe site-ul, www.ccdmaramures.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.