Carduri de abonament de vizitare pentru tot anul

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș a pregătit carduri de vizitare pentru tot anul. Fie că vă place să vă plimbați singuri, cu prietenii sau împreună cu familia, abonamentele de vizitare au fost gândite să acopere toate categoriile de public. Prin achiziționarea unui abonament individual sau familial, veți beneficia de acces de vizitare atât în Muzeul Satului, cât și în Clădirea Pavilionară pe tot parcursul anului 2023.

Ori de câte ori veți dori să vă bucurați de frumusețea satului de pe deal sau să admirați o nouă expoziție temporară, veți putea să beneficiați de acest privilegiu în costul unui singur abonament. Simplu, ușor și foarte de folos!  Vă așteptăm în fiecare zi de marți până duminică între 09:00-15:30 la poarta satului sau în clădirea pavilionară să îl achiziționați”, a declarat Monica Mare, managerul Muzeului Județean de Etnografie și Artă populară Maramureș.

Costul unui abonament individual de vizitare este de 120 de lei/pers./an, costul unui abonament familial (părinți cu copii sub 14 ani) de vizitare este de 150 de lei/familie/an, indiferent de momentul achiziționării lui în decursul anului curent.

Cadrul Abonament individual de vizitare și Cardul familial de vizitare nu permit intrarea la diferite evenimente organizate de parteneri în Muzeul Satului sau în Clădirea Pavilionară.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.