CARAVANA MESERIILOR: Activități desfășurate pentru alegerea profesiilor

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a demarat luni, 11 martie, cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor, campania de comunicare publică pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor, în cadrul proiectului „Caravana meseriilor”.

Proiectul se află la a IV-a ediție, fiind implementat în acest an în perioada 4 martie – 17 mai, pe parcursul unor evenimente cu denumirea generică „Săptămâna meseriilor”, organizate de unitățile de învățământ care au filiera tehnologică în oferta educațională.

Prof. Bonaț Ioan, inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic la ISJ Maramureș, a fost astăzi alături de cadrele didactice și elevii Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmației și ai Liceului Tehnologic „Marmația” Sighetu Marmației, care au primit elevi din clasa a VIII-a de la: Școala Gimnazială Nr. 2 Sighetu Marmației, Școala Gimnazială Crăciunești, Școala Gimnazială „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu Marmației, Şcoala Gimnazială „Dr. Gheorghe Tite” Săpânţa, Şcoala Gimnazială Sarasău, Școala Gimnazială Remeți.

Activitățile desfășurate au fost diverse: ateliere de lucru, demonstrații practice, vizitarea atelierelor de practică, consiliere din partea elevilor din aceste licee pentru colegii lor, aflați la momentul alegerii profesiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.