VIDEO | Carantină zonală pentru Remetea Chioarului și pentru comuna Groși și satele aparținătoare -Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat s-a primit ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea măsurii de carantinare zonală a comunei Groși cu satele aparținătoare -Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos.

Aceasta a intrat în vigoare vineri, 19 februarie, începând cu ora 08.00, pentru o perioadă de 14 zile. Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate de către locuitorii comunei și satele aparținătoare, dar și de către cetățenii care vor tranzita zona carantinată în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru.

De asemenea a fost reanalizată situația epidemiologică și evoluția cazurilor la nivelul unității administrativ-teritoriale Remetea Chioarului și că a fost emis Ordinul nr. 6456 al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență prin care se instituie carantina zonala la nivelul întregii unități administrativ-teritoriale Remetea Chioarului cu satele aferente Remetea Chioarului, Remecioara, Berchez, Posta si Berchezoaia.

Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.