Captură de 16.000 de pachete cu țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma a două acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, 15.900 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 186.000 lei, iar un autoturism de teren a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

În data de 24 decembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au declanșat două acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 03.00, lucrătorii sectorului au descoperit în apropierea frontierei de stat un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, în interiorul căruia au fost observate mai multe baxuri cu țigări. În urma cercetării zonei, în imediata apropiere a autoturismului, au mai fost descoperite alte colete cu țigări, făcând parte din același lot.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit în total 20 de baxuri cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.900 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 115.800 lei. Autoturismul de teren, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

Câteva ore mai târziu, lucrători din cadrul aceluiași sector au descoperit pe raza localității Costileva 12 baxuri conținând 6000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Și acestea au fost confiscate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.