VIDEO | Când vor fi afișate primele rezultate înregistrate la probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă

Probele scrise ale examenului național de bacalaureat, sesiunea de toamnă, s-au încheiat ieri. La proba de Limba și literatura maternă au participat toți cei 5 candidați înscriși în județul Maramureș , 2 la Limba și literatura maghiară și 3 la Limba și literatura ucraineană. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Maramureș nu au fost candidați care să aibă temperatura peste 37.3 C. Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula astăzi, luni, 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie, până la ora 12:00 și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor,3-4 septembrie, vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.