CAMPANIE PENTRU ELEVI: S-a lansat o nouă ediție a concursului ”Mesajul meu antidrog”

CAMPANIE PENTRU ELEVI: S-a lansat o nouă ediție a concursului ”Mesajul meu antidrog”

 Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş şi Biblioteca Judeţeană au lansat azi, în Baia Mare,ediţia a XIV-a a concursului național „Mesajul meu antidrog”. Anual, peste 100 de elevi maramureșeni participă la acest concurs. 

Concursul ”Mesajul meu antidrog” este deja unul de tradiție. Agenția Națională Antidrog îl derulează din anul școlar 2003-2004.
”Urmărește stimularea creativității artistice a elevilor, dar și implicarea acestora în activități preventive ca alternativă de viață sănătoasă la consumul de droguri, prin activități sportive. Tema sub care se prezintă concursul în acest an este <Colorează-ți viața altfel, fără droguri>”, informează coordonatorul CPECA Maramureș, Flavia Sălăgean.
„Am bucuria să văd peste 100 de lucrări ale tinerilor noștri minunați care se implică în prevenirea consumului de droguri. Sunt convinsă că și ediția de anul acesta va fi de un real succes și vă aștept cu mare drag la încheierea ediției, să vedem cât mai mulți premianți atât la nivel județean, cât și la nivel național”, precizează purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș, Adriana Meșter. 
Concursul se desfășoară în unitățile gimnaziale și liceale, în perioada februarie – iulie. Acesta are ca scop menținerea scăzută a consumului de droguri și reducerea cazurilor de noi consumatori în rândul populației din învățământul preuniversitar. Concursul se derulează pe mai multe secțiuni: scurtmetraje, eseuri, arte vizuale și sport.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.