CAMPANIE: Donăm sânge, salvăm o viață

Ca în fiecare an, în preajma zilei de 3 aprilie, jandarmii maramureșeni se alătură campaniei derulate de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română „Donează sânge, salvează o viață”.

Începând de astăzi și până la mijlocul lunii mai, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare și la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, pentru a dona sânge și pentru a contribui prin aceasta la salvarea de vieți omenești.

Pe parcursul anului trecut, jandarmii maramureșeni au participat la patru campanii de donare de sânge care s-au organizat cu diferite ocazii, dar și individual, atunci când semenii noștri au avut nevoie. De asemenea, câțiva colegi de-ai noștri sunt donatori curenți, unii dintre aceștia depășind numărul de 100 de donări.

Prin aceste acțiuni jandarmii își propun să-i sprijine pe cei care au nevoie de sânge, dar și să transmită un mesaj și un îndemn către toți cetățenii să se prezinte la centrele de donare de sânge pentru a salva vieți. Este un gest simplu dar foarte valoros.
Fiți salvatori! Haideți și voi la donare!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.