CAMPANIE DE EXTINDERE: USR Maramureș a înființat două noi filiale, la Ocna Șugatag și la Dumbrăvița

CAMPANIE DE EXTINDERE: USR Maramureș a înființat două noi filiale, la Ocna Șugatag și la Dumbrăvița

USR Maramureș continuă campania de extindere în județ, pe măsură ce maramureșenii realizează că au fost mințiți de programul de guvernare al PSD și constată starea deplorabilă în care se află județul și localitățile. Oamenii nu mai vor să fie conduși de hoți, incompetenți sau mincinoși.

Administrația județeană, la fel ca majoritatea administrațiilor locale, este incapabilă să livreze ce a promis, dovadă fiind lipsa investițiilor, incapacitatea atragerii fondurilor europene, care sunt puse gratis la dispoziția noastră, gestionarea dezastruoasă a gropilor de gunoi ecologice, aeroportul, drumurile județene etc. Să nu mai vorbim de viziune pe termen mediu și lung, care lipsește cu desăvârșire.

Acțiunile USR Maramureș i-au convins că se poate și altfel și așa au apărut tot mai multe filiale. Zilele acestea, în prezența conducerii USR Maramureș, în frunte cu președintele Dan Ivan și deputatul Vlad Duruș, a venit rîndul celor din Dumbrăvița și Ocna Șugatag să se alăture USR și să înființeze filiale locale. În urma alegerilor statutare, au fost aleși președinți Ștefan Prelucan, respectiv Ovidiu Barbul.  Oameni tineri, hotărâți și cu putere de muncă, care au coagulat în jurul lor echipe puternice. 
În perioada imediat următoare se vor înființa noi filiale în Maramureș, printre care menționăm Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș sau Copalnic-Mănăștur și profit de această ocazie pentru a-i invita pe toți maramureșenii care vor să schimbe în bine comunitățile din care fac parte să ni se alăture” a spus președintele USR Maramureș, Dan Ivan.
Biroul de presă USR Baia Mare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.