CAMPANIE: Ape mai curate în Maramureș

CAMPANIE: Ape mai curate în Maramureș

Campania de curățare a apelor continuă. Demarată la jumătatea lunii martie, aceasta prevede, pe lângă igienizarea apelor, și curățarea terenurilor care se află lângă șosea, dar și a podețelor. Săptămâna aceasta s-au strâns deșeuri de toate felurile de pe malurile râului Iza,  iar după efectuarea curățeniei, Primăria Sighet și reprezentanții de la Apele Române  vor efectua controale și vor aplica sancțiuni pentru cei care nu au curățat deșeurile.
Ieri câteva persoane care presetează muncă în folosul comunității,angajați ai Societății de Gospodărire Publică Urbana și ai Apelor Române au curățat vegetația de care erau agățațe deșeuri.Activitatea de iginizare a apleor s-a desfășurat între podul Abator și podul Pușcapor.
Angajații Apelor Române au continuat și astăzi curățenia de primăvară prin curățarea digului de pe malul râului Iza de vegetație uscată și mușchi. În cadrul acestei campanii de curățenie și cei care au depozite de lemne, materiale de construcții sau resturi menajere în zone circulate trebuie să le curețe până la mijlocul lunii aprilie când Garda de Mediu va inspecta toate zonele.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.