Campania de colectare a deșeurilor vegetale s-a încheiat. Cei care le vor mai scoate în stradă riscă sancțiuni

Campania de colectare a deșeurilor rezultate în urma curățeniei de primăvară derulată de societatea de salubrizare din Sighetu Marmației s-a încheiat. Reprezentanții societății au precizat că sighetenii au fost receptivi la această acțiune, fiind scoasă în stradă o cantitate însemnată de deșeuri provenite din toaletarea copacilor și curățarea curților.

Directorul societății, Ovidiu Șuștic, le solicită sighetenilor să nu mai scoată astfel de deșeuri în stradă întrucât această campanie s-a încheiat și riscă să fie sancționați.

”Această campanie pe care noi am demarat-o acum 2 săptămâni s-a încheiat și pe această cale țin să anunț locuitorii municipiului Sighetu Marmației și să îi rog în același timp să nu mai scoată aceste deșeuri rezultate din toaletarea curților pentru că, așa cum am spus, această campanie s-a încheiat, iar cei care vor scoate de acum încolo riscă chiar amenzi de la 700-1500 de lei conform Hotărârii Consiliului Local 72/2009”, a spus Ovidiu Șuștic, directorul societății de salubrizare din Sighetu Marmației.

Ovidiu Șuștic a mai precizat că sighetenii vor putea scoate la poartă deșeurile de electronice și electrocasnice pentru a fi ridicate de societatea de salubrizare. Sighetenii vor fi informați în perioada următoare cu privire la data la care vor fi colectate aceste deșeuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.