Călin Bota: Poiana Botizii din Băiuț a răsunat de muzică la prima ediție a „Târgului țarinii”

Sâmbătă 25 iunie la Poiana Botizii din Băiuț s-a sărbătorit prima ediție a „Târgului țarinii”. Participanții au avut parte de multă voie bună, mâncare tradițională și multe surprize. În cadrul evenimentului au avut loc mai multe concursuri, concurs de tras cu funia, concurs de tăiat bușteni și mai multe concerte de muzică populară.

La această sărbătoare a participat cu bucurie și deputatul PNL, Maramureș Călin Bota. ”Poiana Botizii din Băiuț a răsunat de muzică la prima ediție a „Târgului țarinii”, un eveniment care a adunat oamenii din zonă și la care am participat cu bucurie, alături de colegul meu Florin-Alexandru Alexe. Folclorul maramureșean a fost prezent desigur la loc de cinste, iar oamenii s-au bucurat de concursul de tăiat bușteni și de celelalte surprize pregătite de organizatori.

Felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, felicitări doamnei primar Viorica Maciuc pentru inițiativă și pentru modul în care construiește o comunitate frumoasă la Băiuț!” – declară Călin Bota.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.