Călin Bota, deputat PNL: Pasajele supraterane de la Italsofa și Clubul Văcarilor- finanțate cu 35 milioane de euro

Miercuri, 15 februarie a fost semnat la Ministerul Transporturilor Acordul de parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) – Consiliul Județean Maramureș – Primăria Baia Mare pentru realizarea celor două pasaje esențiale pentru fluidizarea traficului spre și dinspre Baia Mare și pentru finanțarea acestora prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Săptămâna aceasta va avea loc licitația pentru proiectare și execuție a Pasajului Italsofa, iar săptămâna viitoare pentru Pasajul Clubul Văcarilor.

Valoarea ambelor proiecte se ridică la suma de 35 milioane euro, 20 milioane euro pentru Pasajul Clubul Văcarilor și 15 milioane euro pentru Pasajul Italsofa.

Termenul de execuție va fi de 12 luni pentru fiecare pasaj, de la atribuirea contractelor.

Avem asigurată finanțarea cu 35 de milioane de euro prin PNRR pentru realizarea pasajelor supraterane de la Italsofa și Clubul Văcarilor, obiective strategice de infrastructură rutieră pentru municipiul Baia Mare și pentru județul Maramureș.

Felicitări președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, pentru perseverența în realizarea obiectivelor strategice de infrastructură din Maramureș!
Respectăm promisiunile asumate !”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.