Călătorii CFR pot beneficia de o reducere de 10% la orice bilet cumpărat online în perioada 15 iunie- 30 septembrie

Călătorii CFR pot beneficia de o reducere de 10% la orice bilet cumpărat online în perioada 15 iunie- 30 septembrie

CFR Călători informează că, începând cu data de 15 iunie 2011 prin parteneriatul cu Mastercard, pasagerii pot beneficia de o reducere de 10% la orice bilet cumpărat online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro – dacă este plătit cu un card MasterCard sau Maestro (indiferent de banca emitenta). Biletele cu preţ redus pot fi achiziţionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Oferta este valabilă în perioada 15 iunie 2011 – 30 septembrie 2011.
Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Biletele se achiziţionează de pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet.
Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR Calatori Online si aceasta oferta sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.