CA LA CINEMA: Două urmăriri ca-n filme. Până la urmă un contrabandist a fost prins

CA LA CINEMA: Două urmăriri ca-n filme. Până la urmă un contrabandist a fost prins

 Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 14.980 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 172.200 de lei.

În 12 noiembrie, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-au declanșat mai multe acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană. Astfel, un echipaj mobil de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a încercat să oprească în trafic, în Berbești, un BMW. Șoferul a refuzat să oprească, așa încât s-a trecut la urmărirea mașinii. Până la urmă aceasta a fost blocată pe o stradă lăturalnică, iar șoferul, un maramureșean de 19 ani, a fost reținut. În mașină s-au găsit 4.000 de pachete cu țigări de contrabandă.
Tot în 12 noiembrie, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău a încercat să oprească în trafic, în Câmpulung la Tisa, un autoturism marca Volkswagen Sharan. Șoferul n-a luat în seamă semnalele oamenilor legii, continuându-și drum ul spre Sighet.  Și-n acest caz s-a trecut la urmărirea mașinii. Aceasta a fost găsită abandonată, la scurt timp, pe o stradă lăturalnică din Sarasău. În ea s-au găsit 9000 de pachete c țigări ucrainene.
La rândul lor, polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației au descoperit, în apropierea greaniței, 1.980 de pachete cu țigări de contrabandă. Le-au confiscat, ce puteau face cu ele?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.