VIDEO | Brian Cristian a prezentat componența Biroului Local USR PLUS Baia Mare, următorii pași și obiectivele filialei locale reunite

Componența Biroului Local USR PLUS Baia Mare, precum și următorii pași și obiectivele filialei locale reunite au fost prezentate vineri dimineața de către noul președinte, Brian Cristian.

Acesta a subliniat faptul că și-a propus să construiască o filială puternică și stabilă la Baia Mare.

”Vă anunțăm că în data de 19 iunie în filiala reunită USR PLUS Baia Mare au avut loc alegeri, iar în urma alegerilor ne-am ales conducerea pentru filiala municipală. Ne-am dorit să formăm o echipă de profesioniști, o echipă reprezentativă pentru ce înseamnă organizația noastră, o echipă care ar putea să se întoarcă mai mult către cetățeni și care ar putea să ne reprezinte cât mai bine interesele, valorile asumate ale tuturor colegilor din cele două partide. Fără sa insist pe detalii despre organizarea noastră internă aș vrea să îi prezint pe colegii noștri aleși, pentru care sunt recunoscător că fac parte din această echipă și în care am toată încrederea că vor avea capacitatea să ducă organizația noastră la un nou nivel, astfel încât să putem face în cele din urmă față cu brio tuturor provocărilor din administrația publică locală și să putem să creem lideri, să scoatem în față profesioniști pentru funcțiile de execuție sau în forul deliberativ din oraș”, a declarat Brian Cristian, președinte USR PLUS Baia Mare.

Noul președinte USR PLUS Baia Mare i-a prezentat și pe colegii lui care fac parte din Biroul filialei locale.

”Colegii care au fost aleși în Biroul filialei locale sunt Claudiu Mare, Radu Trufan, Florin Barbur, Ovidiu Ofrim, Măndița Baias, Horia Buhan, Margareta Petruț, Clopotaru Iulian, Leontin Pop, Mihai Verdeș, Florin Pintilie, Tudor Marta, Cosmin Poruțiu și Weisenbacher Vasile”, a precizat Brian Cristian.

Acesta a mai precizat că entuziasmul, empatia, dorința de implicare și experiența profesională a fiecărui membru din Biroul Local USR PLUS Baia Mare sunt calități care vor duce filiala mai aproape de oameni.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.