Bon Jovi va urca pe scenă duminică seară la ora 20:00

Bon Jovi va urca pe scenă duminică seară la ora 20:00

Accesul la concertul pe care Bon Jovi îl va susţine duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se va face începând cu ora 16,00, solistul urmând să urce pe scenă la ora 20,00, informează organizatorii, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Trupele care vor susţine recitaluri în deschiderea concertului Bon Jovi vor urca pe scenă la ora 18,20 – formaţia QuantiQ şi la ora19,10 – formaţia Stillborn.
Spectatorii vor avea acces în Piaţa Constituţiei prin cele două porţi poziţionate pe Bulevardul Libertăţii în extremităţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la Peluze, în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porţi. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Calea 13 Septembrie.
Organizatorii avertizează publicul că nu este permis accesul cu aparate de fotografiat sau de înregistrare audio-video profesionale, umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, peturi, lasere, stupefiante sau medicamente (decât dacă au asupra lor reţeta medicală care confirmă necesitatea consumului).
Scena, cu un design creat special pentru turneul "The Circle", are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 wati, iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1.800 litri de motorină.


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.