BISTRA : ATAC ARMAT CU PISTOL ŞI GRENADĂ ÎNTR-O LOCUINŢĂ DIN BISTRA

BISTRA : ATAC ARMAT CU PISTOL ŞI GRENADĂ ÎNTR-O LOCUINŢĂ DIN BISTRA

Incident grav pe raza localităţii Bistra. Poliţia a fost sesizată în cursul serii de marti 24 ianuarie, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, despre faptul că, într-o locuinţă de pe raza localităţii au pătruns doi barbati care purtau cagule pe faţă. Acestia, inarmati cu un pistol, au tras doua focuri de arma, dupa care au fugit in munti. In masina cu care s-au deplasat si pe care ulterior au abandonat-o, oamenii legii au descoperit o grenada de razboi.

Totul s-a petrecut in doar cateva minute, in jurul orei 21. Indivizii au patruns in locuinta, unul dintre ei a tras două focuri de armă după care, ambii au fugit inspre Valea Viseului cu un autoturism ce apartine unui tanar din Bistra. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa cele patru persoane care se aflau in locuinta, trei adulti si un copil de 2 anisori, au fost terorizati de atacul mascatilor. Tanarul de 21 de ani din Bistra in locuinta caruia a avut loc atacul armat, sustine ca nu are dusmani si nu isi explica cine ar putea fi implicat in aceasta actiune. Acesta, dar si proprietarul autoturismului folosit de agresori au fost audiati, de o echipă operativă de cercetare complexă din cadrul I.P.J. Maramureş.

Una dintre pistele urmarite de catre oamenii legii este aceea ca tanarul ar fi implicat in contrabanda cu tigari de provenienta ucraineana. Iar atacul armat ar fi o avertizare a contrabandistilor ucrainieni. Cel mai probabil tanarul din Bistra are datorii fata de acestia. Nu este exclus nici faptul ca proprietarul autoturismului, prieten al tanarului din Bistra sa fie implicat in actiunea de marti seara. Viceprimarul localitatii Bistra, Vasile Duciuc, ne-a declarat ca este profund intristat de cele intamplate. În prezent, în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii stări de fapt şi identificarea autorilor, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş şi sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.