Beți la volan. Unul nici n-avea permis

Poliţiştii din Fărcaşa şi cei din Şomcuta Mare au întocmit ieri două dosare penale, după ce au depistat doi bărbaţi care au condus în stare de ebrietate.

Astfel, ieri, la ora 19.10, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 193/E, în localitatea Asuaju de Sus. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 72 de ani din Bârsăul de Sus  judeţul Satu Mare, care avea dreptul de a conduce anulat. Deoarece emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celălalt şofer care a condus în stare de ebrietate este un bărbat de 63 de ani din Şomcuta Mare. Azi noapte în jurul orei 01.00, Poliţiştii au oprit pentru control autoturismul condus de acesta pe strada Mireşului din oraş. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul avea o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce anulat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.