VIDEO – Beți la volan – unii au ajuns în șanț, alții au lovit mașini care circulau regulamentar

Cinci maramureșeni s-au ales cu dosare penale în weekend din cauză că au condus în stare de ebrietate. În trei cazuri, șoferii beți au ajuns în șanț sau au avariat mașini conduse regulamentar.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei Groşi au fost sesizaţi că în Satu Nou de Jos s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. La faţa locului poliţiştii au constatat că un băimărean de 31 de ani a pierdut controlul direcţiei, a ajuns cu mașina în şanţ şi a avariat branşamentul de gaz al unui imobil. Băimăreanul avea o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt băimărean, de 52 de ani, a urcat beat la volan şi a produs un accident pe bulevardul Republicii din oraș, tamponând un autoturism condus regulamentar. Băimăreanul avea o concentraţie de 0,92  mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi poliţiştii din Seini au intervenit la un accident de circulaţie produs pe fondul consumului de alcool. De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest în cazul unui şofer care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei, precum şi un sighetean de 30 de ani şi un șișeștean de 45 de ani, depistaţi în trafic în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului, sunt cercetaţi de poliţişti în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.