Berchezoaia: Un tânăr şi-a găsit sfârşitul pe fundul apei

Berchezoaia: Un tânăr şi-a găsit sfârşitul pe fundul apei

Un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani s-a înecat, ieri după-amiază, în râul Lăpuş. Acesta îngrijea de oile unui localnic din satul Berchezoaia şi s-a dus la râu să se răcorească. Pentru că nu ştia să înoate, tânărul s-a oprit pe nişte pietre. De aici până la producerea tragediei nu a mai fost decât un singur pas.

Un tânăr din localitatea maramureşeană Berchezoaia s-a înecat după ce a intrat în râul Lăpuş, pentru a se răcori. La faţa locului mai erau câţiva tineri care au anunţat că turiştii din zonă că băiatul a alunecat în apă şi nu mai iese la suprafaţă. "Trecuse deja 5-8 minute probabil. A căzut sau a intrat în apă cred şi nu ştia să înoate. Era mică apa şi dintr-o dată, adâncă. A căzut acolo", a spus bărbatul care a scos cadavrul din apă. Din nefericire, după mai multe scufundări ale turistului, băiatul a fost găsit decedat, pe fundul apei. "Am încercat de trei ori să îl scot din apă. Am venit cu motocicleta înaintea S.M.U.R.D.-ului, ca să ştie unde să vină. I-am ghidat, fiind o zonă greu accesibilă. Numai pe jos poţi ajunge acolo.", a adăugat bărbatul.

Un echipaj de prim ajutor s-a deplasat la faţa locului. Paramedicii S.M.U.R.D. au încercat 45 de minute să îl resusciteze însă efortul lor a fost în zadar. Localnicii spun că zona în care s-a petrecut tragedia este destul de periculoasă pentru cei care nu ştiu să înoate.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.