BASCHET: Sportivii de la CSS Sighet au avut un weekend plin

BASCHET: Sportivii de la CSS Sighet au avut un weekend plin

 Weekend plin pentru secția de baschet din cadrul CSS Sighet. Au fost meciuri aprinse și victorii în cadrul Campionatul național de baschet U16.

CSS Sighet a participat cu două echipe la meciurile disputate în weekend. 
”O echipă formată din copii născuți 2002-2003 a disputat primul turneu din cadrul grupei C valorice din cadrul Campionatului național de baschet, unde au întâlnit echipele de la LPS Târgu Mureș și o echipă din Târgu Secuiesc. Din păcate, echipa a doua a pierdut ambele meciuri, cel cu Târgu Mureș la o diferență mică, dar important pentru ei e să joace, să acumuleze experiență”, spune Emil Kostelnik, antrenor de baschet și președintele CSS Sighet. 
Meciul vedetă a fost cel din etapa a VII-a, unde echipa CSS Sighet 1 a primit vizita celor de la CSU Sibiu. Meciul a fost viu disputat, fiind înregistrate secvențe de mare show la cele două panouri. 
”Băieții noștri au făcut un meci excepțional, am văzut la ei determinare, atitudine, iar pe final ne-au ajutat să adjudecăm victoria la o distanță de 41 de puncte. Eu zic că băieții au făcut poate cel mai bun meci din acest sezon”, completează Emil Kostelnik. 
Urmează două luni pline de competiții pentru tinerii baschetbaliști. CSS organizează cea de-a doua ediție a Cupei Baschetball, cu invitați de la mai multe cluburi din țară. Peste 200 de copii vor juca timp de trei zile în sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.    
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.