BASCHET: Echipa Colegiului „Nicolae Titulescu”, calificată la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar

BASCHET: Echipa Colegiului „Nicolae Titulescu”, calificată la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar

 Echipa de baschet masculin a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Băimărenii speră ca în acest an să obțină o medalie la competiția liceelor din România.  

Băieții de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, antrenați de profesorul Gheorghe Călin, au câștigat fără emoții turneul zonal organizat pe teren propriu, la care au participat reprezentantele a patru județe.
„Meciurile au fost destul de interesante, dar noi ne-am câștigat jocurile detașat, cu reprezentana județului Satu Mare la 16 puncte, cu Bihor la peste 40 de puncte, iar cu Sălaj la 25”, a declarat profesorul Gheorghe Călin, antrenor al echipei Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” din Baia Mare.  
Echipa Colegiului„Nicolae Titulescu” a avut în componență și patru baschetbaliști de la BCM Baia Mare, care sunt elevi ai liceului. Profesorul Gheorghe Călin speră ca echipa lui să aibă o comportare foarte bună și la faza națională. 
„Obiectivul ar fi o medalie, dar cum nu prea avem rezerve, iar acestea nu sunt de aceeași valoare cu titularii, sperăm să ajungem în turneul pentru locurile 1-4”, a mai spus profesorul Gheorghe Călin.  
Faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet masculin, rezervată liceelor, va reuni la start 8 echipe. Competiția se va desfășura în Timișoara în perioada 19-22 mai.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.