BASCHET: Echipa Colegiului „Dragoş Vodă” luptă pentru calificarea la turneul final

BASCHET: Echipa  Colegiului „Dragoş Vodă” luptă pentru calificarea la turneul final

În sala de sport a Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” va avea loc mâine etapa zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet. În această fază a competi?iei vor juca la Sighet, pe lângă gazde, echipe din Zalău şi Satu Mare.
Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” a obţinut acordul de a organiza la Sighetu Marmaţiei etapa zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, după echipa pregătită de Toni Fangli fiind obişnuită cu prezenţa la o astfel de competiţie. Partidele se vor desfăşura în Sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă”, începând cu ora 11:00, după şedinţa tehnică la care vor participa antrenorii şi arbitrii turneului. Echipele prezente la această competiţie sunt: Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Sighet, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare şi Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Zalău.
 „Din experienţa anilor trecuţi, pot să spun că meciul cel mai greu îl vom avea cu echipa de la Satu Mare. Ei sunt marii noştri rivali dintotdeauna, am evoluat împreună şi la turnee amicale, ne-au invitat şi la cupele lor până acum trei ani. Băieţii sunt dornici de o revanşă şi să evolueze cât mai bine. În mod normal, în partida de mâine ar trebui să câştigăm la o diferenţă de 30 de puncte, dar va fi mai greu pentru că jucând acasă va fi şi presiune din partea publicului. În mod normal nu avem cum să pierdem calificarea la etapa naţională de la Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Toni Fangli pentru Maramedia.ro.
La finalul etapei de zonă, echipele participante vor primi diplome şi medalii din partea organizatorilor. Ocupanta locului I se va califica la etapa naţională din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului, turneu final ce se va desfăşura în perioada 8-11 mai la Târgu Jiu. Obiectivul principal al formaţiei sighetene este cucerirea unei medalii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.