BASCHET: BCM Baia Mare a ajuns pe primul loc în grupa semifinală

BASCHET: BCM Baia Mare a ajuns pe primul loc în grupa semifinală

 Sezon excelent pentru BCM Baia Mare la prima participare în campionatul ligii I. Baschetbaliștii băimărenii au ajuns pe primul loc în grupa semifinală din care fac parte și au șanse mari de calificare pentru turneul de promovare în Liga Națională.

Baschet Club Municipal a câștigat cu 92-84 derby-ul grupei semifinale disputat pe teren propriu în compania echipei Politehnica Iași. 
Meciul jucat în fața a peste 400 de spectatori în sala Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” din Baia Mare a fost extrem de spectaculos, învingătoarea fiind decisă în ultimele minute. Ca urmare a acestei victorii, BCM Baia Mare a acumulat 10 puncte și a urcat pe primul loc în clasamentul seriei semifinale, locurile 2 și 3 fiind ocupate de Politehnica Iași și CSM Ploiești, cu același număr de puncte. 
Din serie fac parte șase echipe, primele patru urmând să se califice la turneul final. În etapa următoare, programată în data de 10 aprilie, baschetbaliștii băimăreni vor întâlni în deplasare formația Timba Timișoara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.