Barsana: IPS Justinian Chira si PS Iustin Sigheteanul au slujit la hramul Manastirii Barsana

Barsana: IPS Justinian Chira si PS Iustin Sigheteanul au slujit la hramul Manastirii Barsana

IPS Arhiepiscop Justinian al Maramuresului si Satmarului si PS Iustin Sigheteanul au slujit de Soborul Sf. 12 Apostoli la Manastirea Barsana din Maramuresul Voievodal, cu ocazia hramului acestui asezamant monahal de calugarite, condus de maica stareta Stavrofora Filofteia Oltean. La hramul manastirii au participat mii de credinciosi.

IPS Arhiepiscop Justinian al Maramuresului si Satmarului si PS Iustin Sigheteanul au adresat credinciosilor indemnuri de apropiere catre Dumnezeu si mai multa credinta si bunatate in aceste perioade tulburi in care traim. "Viata, pentru fiecare, este o colectie de incercari, multe dintre ele foarte grele. Dar care, oricat de mult ne-ar slei de puteri, trebuie sa ne dea curajul sa trecem peste ele, cu credinta si apropiere de Dumnezeu. Cine nu mai spera sa iasa la Lumina, se va pierde in vesnicie", le-a spus credinciosilor Iustin Sigheteanul.

La hramul manastirii au mai fost prezente oficialitati locale si judetene printre care Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Emil Marinescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gheorghe Marian, consilier al presedintelui Mircea Man s.a.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.