Bărbatul din Borşa care şi-a înjunghiat concubina este cercetat pentru tentativă la omor

Bărbatul din Borşa care şi-a înjunghiat concubina este cercetat pentru tentativă la omor

 Bărbatul în vârstă de 55 din Borşa care într-un moment de furie şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit de bucătarie a avut discernământ în momentul comiterii faptei, chiar dacă era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru reiese din expertiza psihiatrică efectuată la Spitalul Municipal Sighet la care a fost supus suspectul în cursul zilei de ieri. Medicii legişti au apreciat de asemenea că viaţa femeii a fost pusă în pericol, în consecinţă borşeanul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Femeia in vârstă de 49 de ani care a căzut victimă propriului concubin, ajungând în stare gravă la Spitalul din Borşa, după ce a fost lovită de acesta cu un cuţit în zona abdominală, a fost examinată medico-legal. Potrivit medicilor legişti, plaga înjunghiată i-a provocat acesteia leziuni abdominale şi şoc hemoragic care i-au pus viaţa în primejdie. 
Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Borşa unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat mai bine de trei ore. Cu toate că starea ei este stabilă, viaţa femeii este şi acum pusă în pericol, leziunile suferite la nivelul intestinului fiind foarte periculoase şi există riscul dezvoltării unei infecţii 
Concubinul agresor a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, Secţia Psihiatrie Bărbaţi, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. Competenţa de cercetare în acest caz a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.