Bani pentru sport și cultură

La ședința ordinară de joi, consilierii județeni au alocat bani pentru mai multe activități. Printre acestea se numără unele din domeniul sportului, precum și din cel al culturii.

O sumă de bani din bugetul județului a fost alocată și pentru finanțarea programelor structurilor sportive de performanță de prim eșalon – Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației – echipa de baschet masculin CSM Sighetu Marmației, Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare – echipa de șah și Clubul Sportiv „Asociația Sportivă Independența” – echipa de fotbal feminin AS Independența Baia Mare.

Aleșii județeni au aprobat și proiectul de hotărâre privind participarea județului Maramureş la realizarea proiectului „Dezvoltarea activității fotbalistice în județul Maramureș la nivel de copii, juniori și seniori”. Consilierii au votat și pentru alocarea unor sume din bugetul propriu al județului pentru realizarea unor evenimente cultural – educaționale de către unitățile administrativ-teritoriale, dar și pentru finanţarea nerambursabilă a unor proiecte culturale din fondul destinat nevoilor culturale de urgenţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.