VIDEO | Bani pentru consolidarea depozitului ecologic de la Sîrbi

La finalul anului trecut a fost alocată încă o tranșă de bani din bugetul Consiliului Județean pentru realizarea unor lucrări în cadrul proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș”. A rămas cel mai dificil proiect pe care autoritățile trebuie să îl implementeze în județ.

Consilierii județeni au aprobat utilizarea din excedentul anual al bugetului local al județului Maramureș, rezultat la încheierea exercițiului bugetar pe anul 2017, a sumei de 14.410,14 mii lei pentru finanțarea unor cheltuieli. Este vorba despre lucrări de stabilitate, respectiv punere în siguranță a investițiilor realizate la Depozitul Ecologic din satul Sîrbi, comuna Fărcașa, județul Maramureș, în cadrul proiectului ”Fazarea proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș”.

”Reprezintă finanțarea din banii pe care îi avem pentru Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor, al lucrărilor care vor urma să fie făcute pentru consolidare”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Totodată, coroborat cu acest proiect, consilierii județeni au mai aprobat, în cadrul ultimei ședințe a forului administrativ din decembrie, modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului ”Construirea Depozitului Ecologic de la Sîrbi”, investiție care se realizează în cadrul proiectelor ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș” și ”Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.