VIDEO | Baloane și lampioane lansate de Ziua Europei de membrii Școlii Ambasador a Colegiului Național ”Dragoș Vodă”

Ziua Europei a fost marcată de Colegiul Național ”Dragoș Vodă”din Sighet, în calitate de Școală Ambasador. Respectând condițiile de distanțare socială, câțiva elevi și câtva cadre didactice au lansat în aer un mesaj simbolic de Ziua Europei.

Daria Culac și Georgiana Treista sunt ele două eleve care au participat la acțiunea de lansare a baloanelor din curtea Colegiului Național ”Dragoș Vodă”, ce simbolizau Ziua de 9 mai, Ziua Europei. Au participat și directorul Vasile Mih și profesoarele Cornelia Hotea și Brândușa Oanță.

”Ne-am dorit să marcm Ziua Europei, iar copiii care se ocupă de Școala Amasador au făcut promovare acestui eveniment pe social media. Sâmbătă la ora 11:00 au lansat baloane din curtea colegiului, iar seara, pe la ora 9:00, liceeni și cadre didactice au lansat individaul de acasă, lampioane”, spune Vasile Mih, directorul Colegiului Național ”Dragoș Vodă”.

Colegiul Național „Dragoș Vodă” face parte din echipa Școlilor-Ambasador ale Parlamentului European în România, încă de anul trecut,  proiect al Uniunii Europene, coordonat la Sighet de prof. Cornelia Hotea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.