Baia Sprie – Bârsana, drumul nimănui

Baia Sprie – Bârsana, drumul nimănui

Reabilitarea drumului judetean Baia Sprie-Barsana continua desi, firma care a castigat licitatia pentru efectuarea acestei mari investitii vrea sa abandoneze lucrarile. Cauza care ar sta la baza unei asemenea decizii este legata de unele neconcordante legate de derularea contractului.
Ieri, 28 iunie, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, Gheorghe Simon, consilierul judetean PSD, a dezvaluit faptul ca firma Selina intentioneaza sa se retraga. Societatea care se ocupa de reabilitarea drumului Baia Sprie Barsana este de parere ca se lucreaza dupa un studiu efectuat mai demult, iar de atunci au aparut izvoare noi, poduri si podete in plus, care nu erau prevazute la momentul incheierii contractului. Toate acestea, sunt cheltuieli neeligibile, pe care Consiliul Judetean nu poate sa le suporte. Reprezentantii Consiliului Judetean sunt de parere ca cele 160 de miliarde lei vechi care sunt disponibile pentru continuarea lucrarilor sunt suficiente pentru efectuarea lucrarilor doar pana in luna septembrie.
Consilierul Gheorghe Simon sustine ca in cazul in care se va ajunge la rezilierea contractului, situatia va fi extrem de grava. “In cazul in care firma se va retrage putem spune ca a stricat si ce a fost bun, iar in loc de un drum cu gropi, vom avea unul cu damburi”, a mai declarat consilierul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.