Baia Sprie-Bârsana: C.A.D. a decis rezilierea contractului încheiat între C.J. şi firma Selina

Baia Sprie-Bârsana: C.A.D. a decis rezilierea contractului încheiat între C.J. şi firma Selina

Reabilitarea celor 56 de kilometri care leagă oraşul Baia Sprie de localitatea maramureşeană Bârsana stă sub semnul întrebării. Asta după ce Comisia de Adjudecare a Disputelor a decis rezilierea contractului între Consiliul Judeţean Maramureş şi firma bihoreană Selina, care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea acestui tronson de drum judeţean.

De vină pentru decizia luată de Comisia de Adjudecare a Disputelor este chiar firma constructoare, care nu a respectat termenul de lucrări. Mai mult, penalităţile vor fi suportate tot de Selina. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean susţine că problema a ajuns în atenţia Comisiei de Adjudecare a Disputelor înainte ca el să devină preşedinte al acestei instituţii. "E vorba despre o decizie a C.A.D. – Comisia de Adjudecare a Disputelor, potrivit discuţiilor contractuale care, urmare a adresei făcute de către Consiliul Judeţean în primăvara acestui an, a pronunţat o decizie în favoarea noastră, în sensul că putem solicita rezilierea contractului cu plata de daune interes", a declarat pentru maramedia.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

În următoarele zile, reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş se vor întâlni cu constructorul pentru a purta o ultima discuţie şi a lua o decizie definitivă cu privire la viitorul proiectului care vizează reabilitarea celor 56 de kilometri între Baia Sprie şi Bârsana. "Va trebui să avem o discuţie la modul cel mai serios cu acest constructor. Dacă înţelege să continuie lucrările în conformitate cu prevederile contractuale, cu plata de penalităţi pentru întârziere iar dacă nu, se va ajunge la rezilierea contractului şi se vor plăti penalităţile pentru întârzierea executării lucrărilor", a adăugat Zamfir Ciceu. Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că o decizie în acest sens se va lua în funcţie de buna credinţă a constructorului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.