Baia Mare: S-a dus la supermarket să fure acumulatori

Baia Mare: S-a dus la supermarket să fure acumulatori

În urma unei sesizări primite din partea personalului unui supermarket situat pe str. G. Coşbuc din Baia Mare, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă de jandarmerie care l-a identificat pe Ioan S. de 41 ani, din Baia Sprie, ca fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Miercuri 23.11.2011, în jurul orei 11:30 Ioan S., s-a deplasat la magazin cu scopul de a face unele cumpărături. De la raionul cu produse electrice a luat şi ascuns în geanta care o avea asupra sa, două seturi de acumulatori AAA/R3, după care de la raionul cu mâncare pentru câini, a pus în coşul de cumpărături doi saci cu mâncare.
Ajuns la casele de marcat, acesta a achitat doar mâncarea pentru câini, nu şi produsele ascunse în geantă, însă la ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului, până la sosirea jandarmilor.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.