Baia Mare: Răfuială între clienţii unui local

Baia Mare: Răfuială între clienţii unui local
În urma unei sesizări primite în data de 8 ianuarie a.c. în jurul orei 05:30, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea personalului unui local situat pe str. Şcolii, nr. 1, din Baia Mare, cu privire la faptul că în interiorul localului a izbucnit un scandal între mai multe persoane, la faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie.
La faţa locului au fost identificaţi Vasile C. de 24 ani, Mihai A. de 24 ani, ambii din Poienile de Sub Munte şi Arthur P. de 31 ani, din Baia Mare, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, iar Vasile C. se face vinovat şi de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere.
În data de 08.01.2012, în jurul orei 05:15 cei doi Vasile C. şi Mihai A. s-au deplasat la localul de pe strada Şcolii, unde s-au aşezat la o masă împreună cu alţi amici, iar alăturat se afla la o altă masă  Arthur P., cu alţi prieteni. La un moment dat, între cei trei apar discuţii contradictorii şi ameninţări cu acte de violenţă, iar administratoarea localului apasă butonul de panică şi solicită la faţa locului firma de pază, ştiindu-l pe Arthur P. ca fiind o persoană agresivă. Angajaţii firmei de pază îl conduc pe acesta afară din local, dar într-un moment de neatenţie s-a întors în interior şi i-a lovit pe cei doi Vasile C. şi Mihai A., cu pumnii în zona feţelor.
După ce i-a lovit, Arthur P. a încercat să fugă din local, moment în care Vasile C. a aruncat după el cu o sticlă de bere, însă l-a nimerit în cap pe un angajat al firmei de pază, provocându-i acestuia un traumatism cranio-cerebral acut. Văzând că nu l-a nimerit cu sticla pe Arthur P., Vasile C. a luat oliviera de pe una dintre mese şi a aruncat din nou,  însă nu l-a nimerit nici de această dată, în schimb a spart geamul termopan de la intrarea în local.
În tot acest timp în care se desfăşurau agresiunile între cei trei, cei aproximativ 30 de clienţi care se aflau în local au fugit speriaţi afară, lăsând consumaţiile pe masă neplătite, iar angajatele localului s-au refugiat în bucătărie. Administratorul localului a depus plângere şi s-a constituit ca parte civilă cu suma de 600 lei, pentru geamul spart.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
          

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.