Baia Mare: Primarul Cătălin Cherecheş va sări cu paraşuta de la 4.000 de metri

Baia Mare: Primarul Cătălin Cherecheş va sări cu paraşuta de la 4.000 de metri

De o surpriză de proporţii vor avea parte spectatorii care vor participa în data de 1 septembrie 2012, la ora 16.00, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, la deschiderea oficială a competiţiilor din cadrul Campionatului Naţional şi a Cupei României la paraşutism. Primul care va sări cu paraşuta, însoţit de un instructor profesionist de paraşutism, va fi tocmai Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare. Edilul băimărean va sări de la 4.000 de metri, ceea ce înseamnă 60 de secunde de cădere liberă, urmând să aterizeze pe Câmpul Tineretului, în faţa spectatorilor care vor fi prezenţi la ceremonia de deschidere.

Instructorul cu care va sări primarul băimărean este Ramiro Nicolau, fost paraşutist militar, actualmente instructor voluntar de paraşutism la Aeroclubul României, tatăl campionului mondial Alexandru Nicolau şi care are la activ peste 8.600 de lansări. Primarul Cătălin Cherecheş se află la prima experienţă de acest gen, dar declară că nu are mari emoţii, în schimb îşi doreşte ca publicul prezent să aibă parte de un spectacol cu adevărat inedit. „În premieră organizăm în acest an, în municipiul Baia Mare, aceste competiţii de mare anvergură, Campionatul Naţional şi Cupa României la Paraşutism. Sunt un mare susţinător al sportului în general, tocmai de aceea am sprijinit ideea ca în acest an, aceste competiţii să fie organizate în oraşul nostru. Când mi s-a propus să sar şi eu, am fost foarte încântat şi am acceptat din prima. Mari emoţii nu am, însă îmi doresc cu certitudine ca toţi cei prezenţi să aibă parte de un spectacol cum nu s-a mai văzut în oraşul nostru. Îi invit pe toţi iubitorii paraşutismului, dar şi pe cei care doresc să ia parte la un spectacol înedit, să participe la deschiderea oficială, dar şi la competiţiile planificate în perioada 1- 9 septembrie”, declară primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

În perioada 1 -9 septembrie 2012, municipiul Baia Mare găzduieşte pentru prima dată competiţiile „Campionatul Naţional –Precizia Aterizării – Faza Finală” şi Cupa României la paraşutism, pe echipe – Baia Mare 2012.  Competiţiile sunt organizate de Aeroclubul României, în colaborare cu Federaţia Aeronautică Română, cu sprijinul Consiliului Local şi al Municipiului Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.