Baia Mare: PNTCD Maramures nu sustine un candidat comun la alegerile din 21 august

Baia Mare: PNTCD Maramures nu sustine un candidat comun la alegerile din 21 august

Uniunea Social Liberala si Partidul Democrat Liberal. Acestea sunt formatiunile politice pe care cele doua tabere din PNTCD Maramures le vor sustine la alegerile din 21 august. Taranistii condusi de Gheorghe Siman au anuntat astazi ca vor acorda voturile candidatului USL, Florin Tataru, iar partea condusa de primarul comunei Ulmeni, Lucian Morar, o va sprijini pe Mariana Pop, candidatul Partidului Democrat Liberal.

Lucian Morar, primarul comunei Ulmeni a declarat oficial ieri, in cadrul vizitei electorale in Baia Mare a ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, ca o parte din taranistii maramureseni vor fi in aceasta campanie electorala de partea Marianei Pop si implicit a Partidului Democrat Liberal.

Nu de aceeasi parere este Gheorghe Siman. Prezent la inscrierea candidaturii lui Florin Tataru si totodata la conferinta de presa a USL, Gheorghe Siman a declarat ca a venit vremea sa se puna punct noptii prelungite aduse de actuala guvernare. "Prin candidatura si prin castigul care il vom avea prin domnul Florin Tataru se vor ivi zorile unei vieti mai bune. Asta este situatia. Iar pentru cei care cred ca noi facem un act in premiera as vrea sa va aduc aminte ca la alegerile din 2009, conducerea partidului nostru in frunte cu presedintele de onoare, domnul Diaconescu, cu doamna Doina Cornea, cu seniorii partidului au votat si au sustinut candidatul PSD-ului, pe domnul Geoana. Inca regretam ca nu a iesit el presedinte", a adaugat presedintele PNTCD, aripa Ciorbea, Gheorghe Siman.  

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.