Baia Mare: Personalul I.S.U. Maramureş a executat 43 de intervenţii, în acest weekend

Baia Mare: Personalul I.S.U. Maramureş a executat 43 de intervenţii, în acest weekend

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 43 de intervenţii, în acest weekend. Din total, cele mai multe- 34, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 12 au fost la la traumatisme, 10 la diverse afecţiuni medicale, 4 la accidente rutiere, 3- transport bolnavi şi 2 intoxicaţii.
Pompierii au fost solicitaţi şi ei, pe parcursul sfârşitului de săptămână, la un număr de 9 intevenţii după cum urmează:
 Vineri, 22.06.2012, în jurul orei 13.06, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au intervenit pentru stingerea unui incendiu de rumeguş, izbucnit în zona Gării, din localitatea Borşa. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă. Au ars circa patru tone de rumeguş.
În aceeaşi zi, în jurul orei 15.50, pompierii Gărzii de intervenţie Şomcuta Mare au acţionat la alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a gospodăriei unui localnic din Vălenii Şomcutei. Aceiaşi pompieri din Şomcuta Mare au intervenit din nou, de această dată pentru degajarea zonei de urmările unui accident rutier în sat Iadăra, comunca Mireşu Mare.
La 23.13, pompierii Detaşamentului Baia Mare, au acţionat la un incendiu, izbucnit în Baia Mare, pe strada Dumbravei  în zona Craica. În urma incendiului au ars 30 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi cinci bucăţi de cauciuc.
Sâmbătă, 23.06.2012, la 10.20 pompierii Secţiei Vişeu de Sus au acţionat la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi deşeuri de cauciuc aparţinând primăriei Vişeu de Sus.
Duminică, 24.06.2012 în jurul orei 04.36, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au fost solicitaţi pentru descarcerarea unui tânăr de 18 ani în urma unui accident rutier.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.