Baia Mare: Patronul clubului de fotbal FC Maramureş a ajuns din nou pe mâna poliţiştilor

Baia Mare: Patronul clubului de fotbal FC Maramureş a ajuns din nou pe mâna poliţiştilor

Patronul clubului de fotbal F.C. Maramureş, Dan Hotico, a buctat-o din nou. După ce în luna iulie a comis un grav accident de circulaţie pe una dintre străzile băimărene, acesta a ajuns din nou pe mâna poliţiştilor. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în municipiul Baia Mare.

Deşi avea permisul de conducere reţinut, Dan Hotico a făcut abstracţie de acest lucru şi s-a urcat la volanul unei alte maşini. Într-un ceas cu ghinion, patronul clubului de fotbal FC Maramureş a fost  oprit în trafic de un echipaj de poliţie, pentru un control de rutină. Hotico nu a oprit însă la semnalele poliţiştilor şi a călcat mai tare pedala de acceleraţie. De aici până la o urmărire ca în filme nu a mai fost decât un pas. Dan Hotico a încercat apoi să scape de oamenii legii. Ajungând pe o străduţă lăturalnică, acesta a abandonat maşina şi s-a ascuns în curtea unei instituţii din apropiere însă nu a reuşit să scape de oamenii legii. "La Baia Mare, în data de 2 septembrie, ora 00:40, pe strada Victoriei, un agent de poliţie din componenţa unui echipaj de Poliţie Rutieră a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism pentru verificări. Conducătorul autotursimului nu a oprit la semnalul poliţistului, astfel că s-a trecut la urmărirea autovehiculului. În spatele unui imobil de pe strada Victor Babeş a fost identificat autovehiculul urmărit, abandonat de către conducătorul auto care fugise pe străduţe lăturalnice. A fost găsit imediat de către poliţişti, în curtea unei instituţii din zonă, a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări", a declarat Gabriela Liahovici, purtător de cuvânt I.P.J. Maramureş

Dan Hotico avea permisul de conducere reţinut încă din luna iulie, când a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, pe strada Oituz din municipiul Baia Mare. Patronul clubului de fotbal se afla atunci sub influenţa băuturilor alcoolice. Oficialii Inspectoratului de Poliţie au precizat că sâmbătă noaptea, Dan Hotico nu consumase alcool. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis sau cu permisul suspendat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.