Baia Mare: Partidul Social Democrat Maramures este alaturi de Adrian Nastase si familia sa

Baia Mare: Partidul Social Democrat Maramures este alaturi de Adrian Nastase si familia sa

Partidul Social Democrat Maramures isi exprima sustinerea totala si solidaritatea fata de Adrian Nastase si familia sa.
Comitetul Executiv Judetean al PSD Maramures nu doreste  sa comenteze in niciun fel deciziile judecatoresti si nici neclaritatile ,neregulile sau ambiguitatile care invaluie dosarele in care este implicat Adrain Nastase.

"Dorim in schimb sa ne exprimam atasamentul fata de un coleg drag si regretul fata de evenimentele nefericite prin a trecut in aceasta perioada.In ultimii ani d-nul Adrian Nastase a actionat ca un paratraznet fata de ura portocalie. A incasat calm si demn toate atacurile murdare din partea presedintelui Basescu si a acolitilor sai. Odata cu pierderea puterii in 2004 toate neregulile din perioada in care Adrian Nastase a fost prim-ministru au fost aruncate in carca sa. Se trece mult prea repede peste numeroasele realizari , peste toate lucrurile bune pe care Adrian Nastase le-a gestionat intre 2000 si 2004. Ne aducem aminte cu placere si mandrie de acea perioada care a reprezentat inceputul revenirii economiei romanesti. Ne aducem aminte cu placere de incheierea negocierilor de aderare a Romaniei la UE , de aderarea Romaniei la NATO , de asigurarea stabilitatii economice si sociale a Romaniei. Toate aceste lucruri au fost realizate datorita personalitatii puternice si a bunei guvernari a celui mai bun prim-ministru al Romaniei din perioada moderna : Adrian Nastase!
Romanii vad azi adevarata fata a tuturor celor care mint si se lauda cu realizari in domeniul justitiei. Romanii pot azi sa-si dea seama de adevaratul caracter al celor care doar vorbesc si nu au in spate decat ura si interese meschine. Atacurile indreptate chiar si azi impotriva “omului” Adrian Nastase sunt fara precedent si nu pot sa produca decat indignare. Drepturile fundamentale ale oricarui roman trebuie respectate asa cum si PSD respecta deciziile instantelor judecatoresti! Adrian Nastase merita un tratament decent! Adrian Nastase merita respectul romanilor! Adrian Nastase merita sa fie in continuare un model pentru tinerii de azi datorita calitatilor sale!
PSD Maramures doreste familiei Nastase liniste si putere pentru a reusi sa treaca cu bine peste cele mai grele momente si tarie pentru a rezista in fata murdariei aruncate in mod grosolan de adversarii politici. PSD Maramures ii doreste viata lunga lui Adrain Nastase!", se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al P.S.D. Maramureş.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.