Baia Mare: Gabriel Zetea şi Matei Călin au fost desemnaţi candidaţi ai PSD MM pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai C.J. Maramureş

Baia Mare: Gabriel Zetea şi Matei Călin au fost desemnaţi candidaţi ai PSD MM pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai C.J. Maramureş

Partidul Social Democrat a validat, in cadrul sedintei Comitetului Executiv Judetean de joi, 21 iunie, candidatii propusi de PSD pentru cele doua posturi de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Administrativ Maramures.
In cadrul sedintei, si-au exprimat intentia de a candida pentru cele doua functii de vicepresedinte a CJ Maramures la care PSD are dreptul de a desemna candidati conform Protocolului incheiat intre PSD si PNL inainte de inceperea campaniei pentru alegerile locale 5 persoane: Eugenia Godja, prim-vicepresedinte PSD MM, Gabriel Zetea, secretar executiv PSD MM precum si Matei Calin, Gheorghe Simon si Anton Rohian, vicepresedinti PSD MM. In urma unui proces de votare secret au fost desemnati candidati ai PSD Maramures pentru functiile de vicepresedinti ai CJ MM : Gabriel Zetea – secretar executiv PSD Maramures – 40 de voturi, Matei Calin – vicepresedinte PSD Maramures – 35 de voturi.
Urmatorii candidati au obtinut urmatoarele voturi : Eugenia Godja – 13 voturi , Anton Rohian – 13 voturi si Gheorghe Simon – 11 voturi.

In prezenta a 56 de membri din totalul de 60 ai CEx al PSD Maramures – membrii Biroului Permanent Judetean  primarii PSD si presedinti ai organizatiilor locale ale PSD – presedintele P.S.D. Maramureş Mircea Ursache a realizat analiza alegerilor locale si a rezultatelor obtinute de USL in general si PSD in particular .
Obiectivele electorale ale PSD Maramures au fost in cea mai mare parte indeplinite. Exista din pacate multi indicatori care nu au fost atinsi din cauza neincrederii unora in proiectul USL. Puteam printr-o mai mare implicare si o campanie sustinuta de mai multi colegi sa obtinem rezultate care sa transforme PSD in cea mai mare forta politica din judet. Am reusit sa crestem ca numar de primari si consilieri dar nu suficient. Obiectul nostru ramane castigarea alegerilor general de la sfarsitul acestui an!” a spus presedintele PSD Maramures, Mircea UrsachePSD Maramures a obtinut 22 de primari, o crestere de 30% fata de 2008, 10 consilieri judeteni si aproximativ acelasi numar de consilieri locali ca in 2008 – 230 consilieri. PSD Maramures este convins că Protocolul de colaborare al USL Maramures, acceptat si garantat de catre conducerea centrala a USL, este suveran intereselor personale si ca propunerile PSD Maramures reprezinta incepand de joi, 21 iunie si propunerile USL Maramures pentru completarea conducerii executive a Consiliului Judetean Administrativ Maramures.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.